Αρκετά άτομα με ρωτήσατε πως να περάσετε τραγούδια στο TreloScript και να τα ακούτε από εκεί και να φαίνεται στο κανάλι τι ακούτε. Για αυτό το λόγο αποφάσισα να γράψω μια βοήθεια γι'αυτό.

Καταρχάς άνοιξε το Music Player. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να γράψεις /MusicPlayer και θα δεις ένα παράθυρο σαν και αυτό που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Music player step 1

Στο κάτω μέρος του Music Player υπάρχουν 4 κουμπιά. Πάτα στο πρώτο που είναι σαν φάκελος που ανοίγει.

Music player step 2

Και θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο σαν και αυτό που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Music player step 3

Υποθέτω ότι έχεις περάσει τα mp3 σου σε έναν κατάλογο. (Προς το παρόν μόνο mp3 αρχεία αναπαράγονται). Απλά πάτα στο "Add mp3 files from folder and it's subfolders" και διάλεξε τον κατάλογο που έχεις περάσει τα μουσικά αρχεία σου.

Music player step 4

Και ύστερα από λίγο θα δεις να γεμίζει το προηγούμενο παράθυρο με τα ονόματα των μουσικών αρχείων σου.

Music player step 5

Εάν έχεις mp3 και σε άλλους καταλόγους μπορεί να επαναλάβεις την ίδια διαδικασία, αλλιώς κλείσε το παράθυρο με τίτλο Music-Player Playlist. Για να ακούσεις ένα αρχείο πάτα διπλό κλικ στο όνομα του αρχείου αυτού.

Music player step 6

Εάν θέλεις ότι ακούς να φαίνεται στα κανάλια που είσαι πάτα στο κουμπί με το σφυράκι.

Music player step 7

Και στο παράθυρο που θα ανοίξει διάλεξε το "Show information to all channels" και πάτα στο OK.

Music player step 8

Και όταν ακούς ένα τραγούδι θα εμφανίζεται στα κανάλια που είσαι.

Music player step 9

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Εάν επιλέξεις κάποιον κατάλογο που έχει αρκετά αρχεία, ή έχει πολλούς υποκαταλόγους με αρχεία, το Music Player θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να περάσει αυτά τα αρχεία στην PlayList. Ενδεχομένως να φαίνεται ότι έχει κολλήσει, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Εάν θέλεις μπορείς να περάσεις στην PlayList όλα τα mp3 που έχει ο σκληρός σου. Αυτό γίνεται αν αντί για κατάλογο επιλέξεις το drive του δίσκου σου (συνήθως είναι το c:). Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένεις αρκετά λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση του Music Player πατώντας στο κουμπί που δείχνει ένα βιβλίο με ένα ερωτηματικό στη μέση.