Θέματα

Προτάσεις για αλλαγές/προσθήκες στις μελλοντικές εκδόσεις του TreloScript.

Συντονιστής: Moderators

Απάντηση
koncooleus
Newbie
Newbie
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 26, 2006 12:40 pm

Θέματα

Δημοσίευση από koncooleus »

Μια καλή ιδέα (πιστεύω) θα ήταν το να προστεθεί ενα theme engine στο TreloScript, όπως αυτό του Kamek ή του Voice of Power (buggy :roll:).

Σημείωση: Σε περίπτωση που γίνει προσπάθεια υλοποίησης και μπερδευτεί με τα υπόλοιπα text interceptions, καλό θα ήταν να τοποθετηθεί πρώτο στο loaded scripts order και στα υπόλοιπα events των άλλων φορτωμένων scripts να χρησιμοποιηθεί if ($halted) return :wink:

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία θα ήταν blowfish encryption αλλα δε νομιζω να μπει ποτέ στο script διότι δεν πάει το μυαλό μου σε κάποιον άλλο που θα το ζητούσε :lol: Στο κάτω κάτω μπορώ να φορτώσω το Mircryption και να έχω και Blowfish CBC mode :wink:

Άβαταρ μέλους
Takis456
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 10, 2005 11:17 am

Δημοσίευση από Takis456 »

Ωραία ιδέα το theme engine ωστόσο θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα με τα χρώματα στο script. Εάν το ζητήσουν αρκετά άτομα θα το βάλω.

Όσον αφορά το blowfish και γενικοτέρα για encryption δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει τους χρήστες αλλά θα τους μπερδέψει μιας και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν αρκετά για κρυπτογραφία. Συν ότι λύσεις όπως το Mircryption αυξάνουν κατά πολύ το μέγεθος του script. Το πιο απλό που μπορώ να κάνω (και θα γίνει σε επόμενη έκδοση) είναι να υπάρχουν τα απαραίτητα .dll για ssl encryption μιας και υποστηρίζεται από τα περισσότερα δίκτυα :wink:

Απάντηση